Miller Heiman Group

MILLER HEIMAN GROUP

Kompanija Miller Heiman Group postavila je temelje modernog pristupa prodajnom procesu i uslugama. Već dugi niz godina, pomaže profesionalnim prodavcima da, i pored stalne promene biznis modela, budu korak ispred.

Jedinstveni treninzi prodaje usmereni su na pronalaženje jednostavnih rešenja, čak i kada su u pitanju i najkompleksniji izazovi.

Miller Heiman Group priznat je od strane Fortune 1000*, kao najpouzdaniji svetski partner na polju pružanja treninga i obuke u oblasti prodaje i usluga.

Referentna lista klijenata broji više od 4000 kompanija u više od 50 zemalja, i sa više od 1000 sertifikovanih trenera. Samo u 2017. godini, kompanija je započela saradnju sa više od 500 novih klijenata, među kojima je i 25 kompanija, koje su članice Fortune 500, grupacije od 500 najuspešnijih i najvećih svetskih kompanija, rangiranih od strane najprestižnijeg svetskog poslovnog časopisa, Fortune.

HR Xcel je strateški partner Miller Heiman Group za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Naši treninzi prodaje namenjeni su svim organizacijama koje se bave B2B prodajom roba ili usluga. Dodatnu podršku svim treninzima čine digitalni alati, kao i konsultativni pristup naših sertifikovanih trenera, iza kojih stoji višegodišnje iskustvo, sticano u najvećim domaćim i multinacionalnim kompanijama na regionalnom tržištu.

Ulaganje u treninge prodaje je najbrži povrat investicije u poslovanju!

Da li ste spremni za sledeći nivo?! 

* 1000 najuspešnijih kompanija na globalnom nivou, koje svake godine rangira časopis Fortune, najrelevantniji svetski poslovni časopis