Treninzi prodaje

Da li ste zadovoljni egzekucijom vaših prodajnih timova? Da li je njihovo znanje o prodaji i prodajnim tehnikama dovoljno da odgovore na sve izazove koji ih očekuju u svakodnevnom radu sa klijentima?

HR Xcel u saradnji sa strateškim partnerom, američkom kompanijom Miller Heiman Group, donosi na tržište Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine nešto sasvim novo, kada je u pitanju trening i obuka u oblasti B2B prodaje.

Mi razumemo prodaju.

Portfolio naših programa karakteriše moderan pristup prodaji.

Naša metodologija je temelj za izgradnju efektivnih procesa kojim dolazimo do pobedničkih strategija prodaje. Naši treninzi vas uče kako da te strategije najefikasnije primenite.

Bilo da želite da vaš tim pruži maksimum u svakoj situaciji, ili da povećate obim posla, primena naših metoda će vam pomoći da optimizujete poslovanje i povećate prodaju.

Treninzi će vas osposobiti da primenite nove, moderne tehnike prodaje koje će besprekorno primeniti u praksi, a koje su neophodne za dostizanje i održavanje visokih standarda poslovanja.

Više o samim programima prodaje možete saznati na našoj web stranici MHG .O samoj kompaniji i o referencama našeg partnera, saznaćete više na sajtu www.millerheimangroup.com