KORPORATIVNI TIM BILDING

Motivisani zaposleni u kulturi koja omogućava da svaki pojedinac izrazi svoju posebnost, a da u isto vreme da od sebe najviše i doprinese kreiranju dodatne vrednosti kroz sinergiju svih članova tima jeste – timski rad.

HR Xcel u saradnji s kompanijom Business Excellence Group organizuje različite korporativne tim bilding događaje. Programi su prilagođeni potrebama klijenta i bave se onim oblastima vašeg poslovanja koje biste želeli da unapredite i da u međusobnoj interakciji, druženju i učenju kroz iskustvo poboljšate performanse zaposlenih, komunikaciju, odnose, timski duh i liderske kapacitete.

Tim bilding programi uključuju:

  • Poslovne simulacije koje su izuzetno moćni alati edukativnog karaktera s potencijalom da ukažu na kritične tačke i polja za razvoj unutar vašeg tima
  • Igre bez granica – više stotina različitih zabavno-edukativnih igara u trajanju od nekoliko minuta do dva sata po igri (igre snage, igre ravnoteže, igre orijentacije, igre memorije, igre iznenađenja). Ove igrice će podstaći saradnju, poverenje, timski duh i komunikaciju unutar tima.
  • Karaoke obračun, timski plesovi, tam-tam školica bubnjeva, koji neguju dobru energiju, humor i podstiču pozitivnu atmosferu.
  • Adrenalinske aktivnosti: jedrenje, ronjenje, splavarenje, paraglajding, kanjoning, vožnja helikopterom i/ili džipovima, skakanje padobranom, paint ball, planinarenje, skijanje, preživljavanje u divljini. Zapitaćete se da li su izazovi premostivi? Koliko je timski rad uslov za eliminisanje svih prepreka?
  • Dodatne aktivnosti u skladu s vašim zahtevima.

Učinićemo da vaš tim bilding postane nezaboravno iskustvo koje će se dugo pamtiti, prepričavati i živeti u važem radnom okruženju!